Hemsedal IL - Orientering

Hemsedal IL - Orientering

Resultater frå o-løp i Lio 26. juni

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 23. Jun 2019

Siste o-løpet før ferien gjekk i Lio onsdag 26. juni kl. 18 med start hjå Synnøve og Yngve Vågen Venås.

Yngve vann lengste løypa på heimebane, medan Jakob hadde nest beste tid på denne løypa. Mellomlang løype vart vunne av jan Vidar Skolt.

Resultater treningsløp 26.6.2019 Lio.pdf0 Kommentar

Ål vann stafetten, Hemsedal nr. 2 og 3

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 18. Jun 2019

Årets Hallingdalsmeisterskap i stafett gjekk på Eikre-kartet i Hemsedal laurdag 22. juni. Etter stor Hemsedal-dominans dei siste åra, var det no Ål sin tur til å stikke av med seieren, etter at Vidar Sire hadde gjeve Ål 1 ei solid luke på fyrste etappe. Halvor Rudningen (Hemsedal 2) og Guro Jordheim (Hemsedal 4) veksla som nummer to og tre.

På andre etappe hadde Erling Hagen (Ål 1) og Erlend Ulsaker (Hemsedal 2) dei to beste etappetidene og dermed kunne Arnstein Sørbøen (Ål 1) gå ut i tet på siste etappe, 8 minutt før Jakob Mestvedthagen på Hemsedal 2. Sjølv om Jakob hadde beste etappetid på siste etappe var det ikkje noko å gjere med Ål 1, som vann med 6 minutt. Hemsedal tok andre, tredje og fjerde plass.

Det var berre 7 lag med på årets stafett. Mange nesningar var på skisamling og det var i tillegg mange hemsedøler som ikkje kunne denne helga. Neste år må vi prøve å finne ei helg som passar betre. Nokre bilete frå løpet finn de nederst i artikkelen.

Resultater HM stafett 2019.pdf

Invitasjon HM stafett 2019.pdf


Vidar Sire sprang godt, men ikkje feilfritt, på fyrste etappe. Her stemplar han på siste post. Ål avgjorde i praksis stafetten på denne etappen.Jan Vidar sprang godt på 1. etappe, spesielt fram til passeringsposten.Marte Mestvedthagen på passeringsposten. Familien Mestvedthagen stilte reint familielag og kom på ein sterk 3. plass. I tillegg vart det sølvplass og beste etappetid på Jakob Mestvedthagen.Tore er ein erfaren arrangør og gjorde ein bra innsats. Endre var løypeleggjar.Hemsedøler diskuterer kart, bomming og vegval etter løpet.Det same gjorde ålingane.Vidar Sire måtte reise tidleg på grunn av 50 års feiring, men her er dei to andre på vinnarlaget."Pallen" på årets HM i stafett.

Kartutsnitt over løpsområdet:

0 Kommentar

Hallingtreffen 3 på Svangtjern ons. 19.06

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 18. Jun 2019

Tredje løpet i Hallingtreffen gjekk på kartet Svangtjern med Nesbyen IL som arrangør. 

Resultater Hallingtreffen 3.pdf

Innbydelse Hallingtreffen 3 2019.pdf0 Kommentar

Enkel sykkelorientering søndag 16. juni kl. 13

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 15. Jun 2019

Søndag 16. juni er det klart for sykkelorientering, med start ved fotballbanen kl. 13. Ca. 30 poster er plassert i området skiheisen - sentrum - Torsetåsen. Postene er tegnet inn på turkartet og er enkle, så dette passer for alle som liker å sykle, både barn, familier og de som ønsker å trene til AIM Challange. Du avgjør selv hvilke poster du vil ta. Poster som ligger langt vekk gir mer poeng og målet er å samle flest poeng i løpet av 2 timer, eventuelt i løpet av 1 time. Gratis frukt, saft og twist etter løpet. O-gruppa er arrangør. Vel møtt!0 Kommentar

Resultater sykkelorientering 16. juni

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 13. Jun 2019

32 syklistar stilte opp i lett regnvær sundag 16. juni, for å delta på årets sykkelorientering. Starten var ved fotballbanen. 32 postar var teikna inn på turkartet og syklistane avgjorde sjølv kva postar dei ville ta. Postar som låg langt vekk gav mest poeng og målet var å samle flest poeng i løpet av 2 timar, eventuelt i løpet av 1 time. 

På 2-timers varianten var Jakob Mestvedthagen 5 poeng før Rune Abrahamsen. 1-times konkurransen vart vunne av Ola Frogner.

Resultater sykkelorientring 2019.pdf
0 Kommentar

Sykkelorientering sundag 16. juni kl. 13

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 13. Jun 2019

Sundag 16. juni er det klart for årets sykkelorientering, med start ved fotballbanen. Vi startar kl. 13 og ikkje kl. 18 som det har stått på nokre termnlister. 33 postar er teikna inn på turkartet og syklistane avgjer sjølv kva postar dei vil ta. Postar som ligg langt vekk gjev mest poeng og målet er å samle flest poeng i løpet av 2 timar, eventuelt i løpet av 1 time. Det er enkel orientering, så ein treng ikkje vere god til å lese kart for å vere med.0 Kommentar

Resultater frå o-løp på Tuv 12. juni

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 10. Jun 2019

Det var treningsløp frå bustadfeltet på Tuv onsdag 12. juni. Fam. Mestvedthagen var arrangørar. Yngve vann langløypa, med Guri på andreplass. På den nest lengste løypa hadde Halvor beste tida.

Resultater 12. juni.pdf0 Kommentar

O-løp på Tuv onsdag 12. juni kl. 18

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 10. Jun 2019

Det blir treningsløp frå bustadfeltet på Tuv onsdag 12. juni kl. 18. Som vanleg er det 4 løyper, der den eine er veldig enkel. Fam. Mestvedthagen er løypeleggjarar. Gratis kart, saft og frukt. Vel møtt! 


0 Kommentar

Hemsedøler på o-løp i pinsa

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 10. Jun 2019

Det var fleire hemsedøler på o-løp i pinsehelga. Laurdag sprang Eiril og Tindre Rygg Bekkevold Pinsesprinten på Hamar, der løypene gjekk på kryss og tvers over heile Domkirkeodden.

Fam. Marston og Ulsaker sprang pinseløpa i Kongsberg. Fam. Marston deltok alle 3 dagane, medan 4 stk. Ulsaker var med laurdag og sundag. Laurdag vart Neil nummer 5 av 27 startande i H45, sundag vart Sindre nummer 3 av 33 startande i H15-16 og på måndag vart Vendula nummer 5 av 11 startande i D21. Vendula og Neil sprang same løype på måndag og Vendula var eitt sekund bak Neil, altså ein skikkeleg familieduell!


0 Kommentar

Resultater Hallingtreffen 2

Postet av Hemsedal IL - Orientering den 1. Jun 2019

Onsdag 5. juni var det klart for Hallingtreffen 2 i Hemsedal med start frå Ålrust. 64 løparar deltok. Beste tid på langløypa hadde Kristen Mikkelsplass, medan Magnar Kolbjørnsgard tok andreplassen. På den nest lengste løypa var Rune Abrahamsen raskast.

Resultater Hallingtreffen 2.pdf


Invitasjon Hallingtreffen 2.pdf


Kartutsnitt frå løpsområdet:


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline