Resultater nattorientering 25.09

Postet av Hemsedal IL den 24. Sep 2019

Sesongens mest spennande o-løp, nattorienteringa, gjekk onsdag 25. september kl. 20, med start på Gravset. Narve var løypeleggjar på sesongens siste o-løp og hadde lagt 3 fine løyper. Det var ei lett nybegynnarløype og to litt meir krevjande løyper. Alle postane hadde refleks.

Lengste løype vart vunne av Neil, med Rune og Sindre på plassane bak. På den nest lengste løypa var det ungdommane Øystein, Sindre, Simen og Erlend som vann.

Resultater nattorientering 25.09.2019.pdf

Det blir avslutningskveld for o-gruppa seinare i haust. Meir informasjon kjem.



Hallingtreffen 5 på Nesbyen

Postet av Hemsedal IL den 15. Sep 2019

Femte og siste Hallingtreffen er onsdag 18. september, med start ved Synstevatn, på vegen mellom Nesbyen og Tunhovd. Løpet går på kartet Trolltjern (rev. 2019), som er ein del av det gamle Synstevatn-kartet. Det er merka frå rundkøyringa i Nesbyen sentrum. Om lag 500 meter å gå frå parkering til samlingsplass. NB! Start frå kl. 17.30. Det er premie på dette 5. løpet og det er i tillegg samanlagtpremiering til dei med 3 løp eller meir.

Felles avreise frå KIWI kl. 16.30, for dei som ynskjer det.

Meir informasjon: Invitasjon Hallingtreffen 5 2019.pdf




Resultater klubbmesterskap 11.09

Postet av Hemsedal IL den 10. Sep 2019

45 løparar trossa regnværet og deltok på klubbmesterskapet onsdag 11. september. Start var ved skytebanen på Torsetsida. Løpet gjekk på nyrevidert kart og hadde som vanleg 4 ulike løyper, alt frå lett nybegynnarløype til krevjande langløype. Neil var raskast på lang løype, etterfulgt av Yngve og Sindre, medan Ola Arnfinn hadde beste tid på mellomlang løype, med Terje og Svein på dei neste plassane. Premieutdeling frå klubbmesterskapet blir på avslutningskvelden til hausten. 

NB! Dessverre låg ein post på mellomlang og lang løype litt feil. Alle strekktider vart samla inn og strekktida til denne posten er trekt frå på sluttida, slik at resultatlista blir rettferdig.

Resultater klubbmesterskap 2019.pdf




Resultater frå hallingdalsmeisterskapen

Postet av Hemsedal IL den 3. Sep 2019

Ål IL arrangerte Hallingdalsmeisterkap onsdag 4. september.

Løpet gjekk på kartet Syningen og det var fine løyper, men dessverre ein svært regnfull dag. Frå Hemsedal vart Erlend, Sindre, Sissel og Rune vart hallingdalsmeistrar.

Resultater og meir informasjon frå løpet: HM individuelt 2019

Invitasjon